Barion Pixel

Különleges táplálás minden életszakaszban

Tápláld kutyusod a természet által, hiszen ettől lesz igazán boldog.

Táp egy életen át

Biztosítsd felnőtt kutyádnak ugyanazt a tápanyaggazdagságot, mint kölyökkorában. Ne feledd, hogy a természetben a kölyökkutyákat az anyjuk eteti, és így megtanulják, hogy melyik táplálékot válasszák. Így amikor felnőnek, továbbra is természetes módon, ugyanazt az étrendet követve táplálkoznak.

Kerüld az eledelváltást, ahogy a kutya kora vagy életmódja változik. Az UNICO a tiszta táplálkozás esszenciája, mivel az a táplálék, amely mindig ugyanazt a tápanyaggazdagságot kínálja az élet minden szakaszában, egészen az idős korig.

2 hónapos kor

Kognitív rendszer,
immunrendszer fejlődése

4 hónapos kor

Exponenciális növekedés, leterhelt csontok

6 hónapos kor

Lassú növekedés,
csontok érése

1 éves kor

Magas aktivitás,
általános jólét

7 éves kor

Csökkent aktivitás,
elhízás kockázata

10 éves kor

Öregedés,
csökkenő izomtónus

Gluténmentes receptúra glükozaminnal dúsítva

A búza és más gluténtartalmú gabonafélék (árpa, zab, kamut, rozs, tönköly) teljes hiánya: kizárólag rizzsel, kukoricával és fehércirokkal. Alternatív zöldségekkel, mint a burgonya, a borsó, a paradicsom, a sárgarépa vagy a lóbab.

Tiszta holisztikus esszenciák

Az Unica Natura holisztikus filozófiája a növényekben található tápanyagok jótékony tulajdonságait használja ki kedvenceink szervezetének támogatására. Tiszta növényi esszenciákat használunk, amelyek kategorikusan kizárják a kémiai szintézisszármazékok (például mesterséges tartósítószerek és mesterséges antioxidánsok) és génmódosított összetevők használatát.

Elsőszámú összetevő 100%-ban válogatott hús

A legjobb módja annak, hogy a lehető leggazdagabb élelmiszert kapja az állat, alkalmazkodva ragadozó természetéhez. A nemes húsok friss, 100%-ban válogatottak. Termékeinket LIP (magasan emészthető fehérje) egészíti ki, hogy biztosítsa a kutya optimális emésztési alkalmazkodását és ezáltal a különböző ízek közötti gond nélküli átállást.

MONO tápjaink továbbá kizárólag egyféle állati eredetű fehérjét tartalmaznak, így etetésük alkalmas táplálékérzékenység fennállása/gyanúja esetén vagy válogatós kutyák számára.

VADDISZNÓ

SERTÉSSONKA

PISZTRÁNG

MALAC

LIBA

Unica Natura UNICO MONO ALL BREED – Pisztráng

Unica Natura UNICO MONO ALL BREED – Malachús

Unica Natura UNICO MONO ALL BREED – Libahús

Unica Natura UNICO MEDIUM/MAXI – Vaddisznó

Unica Natura UNICO MONO ALL BREED – Sertéssonka