Barion Pixel

Unica Classe Adult Medium Eqilibrium

 Fehérje/zsír arány: 25.5/15

A megfelelő tápanyagi egyensúly a megfelelő emésztés mellett az összetevők tökéletes felszívódására is tereli a hangsúlyt.

Kiszerelés: 12kg

Vásárold meg közvetlenül a forgalmazó webshopjáról:

Átlagos fizikai aktivitású, közepes testű kutyák számára. Egyedülálló ízélményt nyújtó kutyatáp, mely a legalacsonyabb glikémiás indexű gabonafélét, a fehércirokot tartalmazza a glükózterhelés csökkentése érdekében.

Az elsődleges állati fehérje a bárány, amely kimondottan tiszta és anallergén fehérjeforrásnak mondható. Sajnos egyre több kutyus számára fontos tényező, hogy csirkementes táppal etessék a különböző rossz minőségű csirkeszármazékokból készülő eledelek miatt. Fontos megjegyezni, hogy alapból nem születik egy kutya sem úgy, hogy allergiás a csirkére, ez egy folyamatnak köszönhetően alakulhat ki nála. Viszont ha kezdetektől fogva valóban jó minőségű alapanyagokból készült táppal etetjük kedvencünket nem kell ettől félnünk.

ÖSSZETÉTEL

Szárított állati fehérje (ebből bárányhús 7,5%*), búzadara, kukorica, kukoricadara, állati zsír, cirokfehérje (5%), fioretto kukoricaliszt, kukoricaglutén, hidrolizált állati fehérjék, szentjánoskenyérliszt (1%), élesztőtermékek.
*20% dehidratált bárányhúsnak felel meg

ANALITIKAI ÖSSZETÉTEL

Nyersfehérje 25,50%; nyersrost 3,00%; nyerszsír 15,00%; nyershamu 7,50%.

ETETÉSI ÚTMUTATÓ

Az alább megadott mennyiségek csak irányadók. Mindig vedd figyelembe kutyád egyéni szükségleteit és életmódját.