Barion Pixel

Unica Classe Adult All Breeds Longevity

 Fehérje/zsír arány: 23.5/10

A hosszú élet titka, a megfelelő életstílus. A csökkentett kalóriabevitel növeli a kutya várható élettartamát, csökkenti számos betegség kialakulásának kockázatát, beleértve a diabéteszt, cukorbetegséget és csont vagy ízületi gyulladásokat.

Kiszerelés: 12kg

Vásárold meg közvetlenül a forgalmazó webshopjáról:

Minden méretű 5 év feletti kutyának alkalmas, csökkent fizikai aktivitású, ill. súlygyarapodásra hajlamos kutyáknak kifejezetten javasoljuk. Egyedülálló ízélményt nyújtó kutyatáp. A legalacsonyabb glikémiás indexű gabonafélét, a fehér cirokot tartalmazza a glükózterhelés csökkentése érdekében. Látható, hogy az elsődlegesen használt állati fehérje a lazac, amely az Omega 3 és 6 zsírsavai miatt is tökéletes választás senior kutyáknál. Emellett mindenféle allergiával rendelkező négylábú számára is tökéletessé teszi a táp formuláját. A lizin és glukózamin tartalom kimondottan fontos szerepet játszik a porcok és inak egészségének és rugalmasságának biztosításában.

Magunkból kiindulva jól tudhatjuk, milyen fontosak ezek a hétköznapokban, hát még egy olyan állat esetében, akinek a napi mozgásigénye jóval magasabb a gazdájánál (a legtöbb esetben). A megnövelt ásványi és vitamintartalom pedig olyan összetevőkkel gazdagítja a formulát, amely növeli senior kutyánk életkedvét és energiaszintjét.

ÖSSZETÉTEL

Szárított állati fehérje (ebből lazac 8%*), kukorica, búzadara, kukoricadara, cirokfehérje (5%), fioretto kukoricaliszt, kukoricaglutén, szárított répapép, állati zsír, hidrolizált állati fehérjék, szentjánoskenyérliszt, halolaj, élesztőfélék, glükozamin (0,02%), kondroitin-szulfát.
*20% friss lazacnak felel meg

ANALITIKAI ÖSSZETÉTEL

Nyersfehérje 23,50%; nyersrost 3,40%; nyerszsír 10,00%; nyershamu 7,50%.

ETETÉSI ÚTMUTATÓ

Az alább megadott mennyiségek csak irányadók. Mindig vedd figyelembe kutyád egyéni szükségleteit és életmódját.