Barion Pixel

Unica Classe All Breed Eqilibrium

 Fehérje/zsír arány: 25.5/15

A megfelelő tápanyagi egyensúly a megfelelő emésztés mellett az összetevők tökéletes felszívódására is tereli a hangsúlyt.

Kiszerelés: 10kg

Vásárold meg közvetlenül a forgalmazó webshopjáról:

A Gheda Unica Classe Adult Large Equilibrium 12kg (báránnyal) és Gheda Unica Classe Adult Medium Equilibrium 12kg (báránnyal) termékek ezentúl 10 kg-os kiszerelésben kaphatók, mely közepes és nagytestű kutyák számára is adható. Az összetétel nem változott, viszont a tápszem mérete valamivel kisebb lett a Large Equilibirum méretéhez képest!

Szilárd széklet & Bélrendszeri egészség

Átlagos fizikai aktivitású, minden méretű és fajtájú feénőtt kutya számára. Egyedülálló ízélményt nyújtó kutyatáp, mely a legalacsonyabb glikémiás indexű gabonafélét, a fehércirokot tartalmazza a glükózterhelés csökkentése érdekében.

Az elsődleges állati fehérje a bárány, amely kimondottan tiszta és anallergén fehérjeforrásnak mondható. Sajnos egyre több kutyus számára fontos tényező, hogy csirkementes táppal etessék a különböző rossz minőségű csirkeszármazékokból készülő eledelek miatt. Fontos megjegyezni, hogy alapból nem születik egy kutya sem úgy, hogy allergiás a csirkére, ez egy folyamatnak köszönhetően alakulhat ki nála. Viszont ha kezdetektől fogva valóban jó minőségű alapanyagokból készült táppal etetjük kedvencünket nem kell ettől félnünk.

ÖSSZETÉTEL

Szárított állati fehérje (ebből bárányhús 20%*), búzadara, kukorica, kukoricadara, állati zsír, cirokfehérje, fioretto kukoricaliszt, kukoricaglutén, hidrolizált állati fehérjék, szentjánoskenyérliszt (1%), frukto-oligoszacharidok (0,5%), élesztő.
*7.5% dehidratált bárányhúsnak felel meg

ANALITIKAI ÖSSZETÉTEL

Nyersfehérje 25,50%; nyersrost 2,80%; nyerszsír 15,00%; nyershamu 7,70%.

ETETÉSI ÚTMUTATÓ

Az alább megadott mennyiségek csak irányadók. Mindig vedd figyelembe kutyád egyéni szükségleteit és életmódját.