Barion Pixel

Traditional DOG&DOG Placido Maintenance

 Fehérje/zsír arány: 21/9

Szárazeledel minden méretű felnőtt, alacsony aktivitású kutya helyes és kiegyensúlyozott táplálására.

Kiszerelés: 20kg

Vásárold meg közvetlenül a forgalmazó webshopjáról:

Olcsó 20kg-os száraz kutyatáp minden méretű felnőtt, alacsony aktivitású kutya helyes és kiegyensúlyozott táplálására. A lazac ízű receptúra alkalmas az ideális testi állapot fenntartására. Bár első ránézésre nem gondolnánk, hogy egy prémium termékkel van dolgunk, olcsó árából kifolyólag. Viszont a Gheda termékei híresek az igazi olasz virtus mellett a minőségi alapanyagok használatáról. A mai napig családi tulajdonban maradt vállalat érdeke, hogy a Dog&Dog olcsó kutyatápok is egy olyan minőségi szinten képviseljenek a piacon, amely minden vásárló igényét megfelelően kielégítik. A gazdaságos ár mellett a gazdaságos 20kg-os kiszerelés is mára már ritkának mondható.

ÖSSZETÉTEL

Növényi eredetű melléktermékek, hús és hússzármazékok, gabonafélék, olajok és zsírok, hal és halszármazékok (lazac 0,5%).

ANALITIKAI ÖSSZETÉTEL

Nyersfehérje 21,40%, nyersrost 4,10%, nyerszsír 9,00%, nyershamu 9,50%.

ETETÉSI ÚTMUTATÓ

Fontos megjegyezni, hogy kutyafajtánként eltérő lehet a kutya egyedi beviteli igénye, illetve az is nagyban befolyásolja a megfelelő napi adagot, hogy mennyit mozog az állat. Ajánljuk, hogy elsőként a táblázatban szereplő adatokból indulj ki, majd figyeld meg hogyan változik kiskedvenced teste. Ha szükséges bátran módosíts a napi adagon. Az útmutató segítségével azt is könnyen ki tudjuk számolni, hogy egy zsák meddig is lesz elég kedvencünk számára. Érdemes pár nappal előtte időzíteni a következő zsák rendelését, hogy biztosan ne maradjunk étel nélkül négylábú kedvencünk.