Barion Pixel
Marhás Olcsó kutyatáp 20kg

Traditional DOG&DOG Gustavo Attivo

 Fehérje/zsír arány: 23/11

Szárazeledel minden méretű felnőtt, közepes és magas aktivitású kutya ideális állapotának fenntartására.

Kiszerelés: 20kg

Vásárold meg közvetlenül a forgalmazó webshopjáról:

Olcsó 20kg-os száraz kutyatáp minden méretű felnőtt, közepes és magas aktivitású kutya helyes és kiegyensúlyozott táplálására. A marha ízű receptúra alkalmas az ideális testi állapot fenntartására. Bár első ránézésre nem gondolnánk, hogy egy prémium termékkel van dolgunk, olcsó árából kifolyólag. Viszont a Gheda termékei híresek az igazi olasz virtus mellett a minőségi alapanyagok használatáról. A mai napig családi tulajdonban maradt vállalat érdeke, hogy a Dog&Dog olcsó kutyatápok is egy olyan minőségi szinten képviseljenek a piacon, amely minden vásárló igényét megfelelően kielégítik. A gazdaságos ár mellett a gazdaságos 20kg-os kiszerelés is mára már ritkának mondható.

ÖSSZETÉTEL

Gabonafélék, hús és hússzármazékok (marhahús 9%), olajok és zsírok, növényi eredetű melléktermékek (szárított répapép 1%), növényi fehérje kivonatok, zöldségek (szárított spenót 0,04%, szárított cékla 0,04%).

ANALITIKAI ÖSSZETÉTEL

Nyersfehérje 23,00%; nyersrost 4,00%; nyerszsír 11,00%; nyershamu 9,00%.

ETETÉSI ÚTMUTATÓ

Fontos megjegyezni, hogy kutyafajtánként eltérő lehet a kutya egyedi beviteli igénye, illetve az is nagyban befolyásolja a megfelelő napi adagot, hogy mennyit mozog az állat. Ajánljuk, hogy elsőként a táblázatban szereplő adatokból indulj ki, majd figyeld meg hogyan változik kiskedvenced teste. Ha szükséges bátran módosíts a napi adagon. Az útmutató segítségével azt is könnyen ki tudjuk számolni, hogy egy zsák meddig is lesz elég kedvencünk számára. Érdemes pár nappal előtte időzíteni a következő zsák rendelését, hogy biztosan ne maradjunk étel nélkül négylábú kedvencünk.