Barion Pixel
Olcsó 20kg kutyatáp, kacsás

Traditional DOG&DOG Constante Movimento

 Fehérje/zsír arány: 22/10

Szárazeledel minden méretű felnőtt kutya egészséges, helyes és kiegyensúlyozott táplálására. A kacsa ízű receptúra alkalmas aktív kutyák, vemhes vagy szoptató szukák számára.

Kiszerelés: 20kg

Vásárold meg közvetlenül a forgalmazó webshopjáról:

Olcsó 20kg-os száraz kutyatáp minden méretű felnőtt kutya egészséges, helyes és kiegyensúlyozott táplálására. A kacsa ízű receptúra alkalmas az ideális testi állapot fenntartására az aktív életmódhoz. Bár első ránézésre nem gondolnánk, hogy egy prémium termékkel van dolgunk, olcsó árából kifolyólag. Viszont a Gheda termékei híresek az igazi olasz virtus mellett a minőségi alapanyagok használatáról. A mai napig családi tulajdonban maradt vállalat érdeke, hogy a Dog&Dog olcsó kutyatápok is egy olyan minőségi szinten képviseljenek a piacon, amely minden vásárló igényét megfelelően kielégítik. A gazdaságos ár mellett a gazdaságos 20kg-os kiszerelés is mára már ritkának mondható.

ÖSSZETÉTEL

Növényi eredetű melléktermékek, hús és hússzármazékok (kacsa 0,5%), gabonafélék, olajok és zsírok.

ANALITIKAI ÖSSZETÉTEL

Nyersfehérje 22,00%, nyersrost 4,00%, nyerszsír 10,00%, nyershamu 9,10%.

ETETÉSI ÚTMUTATÓ

Fontos megjegyezni, hogy kutyafajtánként eltérő lehet a kutya egyedi beviteli igénye, illetve az is nagyban befolyásolja a megfelelő napi adagot, hogy mennyit mozog az állat. Ajánljuk, hogy elsőként a táblázatban szereplő adatokból indulj ki, majd figyeld meg hogyan változik kiskedvenced teste. Ha szükséges bátran módosíts a napi adagon. Az útmutató segítségével azt is könnyen ki tudjuk számolni, hogy egy zsák meddig is lesz elég kedvencünk számára. Érdemes pár nappal előtte időzíteni a következő zsák rendelését, hogy biztosan ne maradjunk étel nélkül négylábú kedvencünk.